27.01.2023 в Новости

ClearOne розширює серію камер UNITE® PTZ, представивши UNITE 260 Pro

Поделиться:

Професійна камера 4K Ultra HD із моторизованим панорамуванням і нахилом (PTZ) оснащена 20-кратним оптичним і 16-кратним цифровим зумом, що дозволяє знімати всіх учасників у кімнаті.

ClearOne сьогодні розширила лінійку камер UNITE® PTZ, представивши камеру UNITE® 260 Pro Camera. Професійна камера 4K Ultra HD має як 20-кратне оптичне збільшення, так і 16-кратне цифрове збільшення, що дозволяє користувачам знімати кожного учасника всіх зустрічей, тренінгів і навчальних середовищ, у яких вона використовується.

Камера UNITE 260 Pro

Професійна камера UNITE® 260 Pro Camera дозволяє користувачам знімати всіх учасників будь-якого типу зустрічі, тренінгу та навчального середовища.

Нова камера має інтелектуальний режим відстеження обличчя на основі штучного інтелекту, який утримує вибраного ведучого в кадрі, коли він рухається кімнатою. Крім того, режим автоматичного кадрування на основі штучного інтелекту камери завжди забезпечує ідеальний огляд усієї групи. Завдяки подвійним відеовиходам HDMI і IP, камера UNITE 260 Pro є чудовим вибором для гібридного середовища: трансляція контенту з одночасним показом його в реальному часі там, де відбувається презентація.

Удосконалені алгоритми камери дозволяють швидко й точно фокусувати об’єктив. Функціями камери можна керувати через USB, Ethernet, RS-485 і RS-232, забезпечуючи користувачам максимальну гнучкість використання.

«Нова камера UNITE 260 Pro є ідеальним доповненням до будь-якої системи відеоконференцій, дистанційного навчання або запису лекцій, яка використовується у великих конференц-залах, навчальних центрах і аудиторіях», — пояснив тимчасовий генеральний директор ClearOne Дерек Грем. «Наприклад, у багатьох аудиторіях найзручніше розмістити камеру для зйомки лекції на задній стіні кімнати. У великих класах це може бути від 12 до 15 метрів від викладача. У такій кімнаті 20-кратне оптичне масштабування, яке забезпечує UNITE 260, може значно змінити здатність камери забезпечити чітке зображення викладача та будь-яких навчальних посібників, які демонструються. Крім того, інтелектуальне відстеження обличчя на основі штучного інтелекту дає доповідачам свободу пересуватися по всьому простору під час своїх презентацій».

Датчик CMOS з високим співвідношенням сигнал/шум у поєднанні з алгоритмами шумозаглушення 2D і 3D забезпечує надзвичайно чисте зображення — навіть за умов слабкого освітлення. Сумісний з усіма популярними програмами для зустрічей, такими як Microsoft® Teams, Zoom™, WebEx™ і Google® Meet™, UNITE 260 Pro підтримує інтерфейси USB 3.0 і 2.0, а інтерфейс USB підтримує відеоформати YUY2, MJPEG і H.264. Він транслює аудіо/відео через IP за допомогою стиснення відео H.264 і H.265 і може живитися від PoE або джерел живлення 12 В постійного струму.

Нова камера ClearOne UNITE 260 Pro є останнім доповненням до зростаючої лінійки професійних камер UNITE, які пропонує ClearOne для широкого спектру додатків і середовищ. Уся лінійка камер ClearOne UNITE PTZ була представлена на виставці ISE 2023 у Барселоні, Іспанія, на стенді 2V650.

Щоб дізнатися більше про нову камеру ClearOne UNITE 260 Pro, https://www.clearone.com/unite-260-pro-camera.

Про компанію ClearOne

ClearOne є лідером на світовому ринку, що пропонує рішення для конференц-зв’язку, співпраці та мережевого потокового передавання. Продуктивність і простота передових комплексних рішень пропонують безпрецедентний рівень функціональності, надійності та масштабованості. Відвідайте ClearOne на сайті www.clearone.com

З питань співробітництва, придбання та впровадження рішень ClearOne звертайтесь до офіційного дистриб’ютора бренду в Україні та країнах СНД – компанії UTTC.