5.01.2023 в Новости

Нова поворотна камера VC-A71SN від LUMENS із підтримкою NDI|HX3

Поделиться:

Компанія Lumens® Digital Optics Inc. сьогодні анонсувала поворотну камеру VC-A71SN із підтримкою NDI|HX3, яка передає відео 4K зі швидкістю до 60 кадрів/с. Камера оснащена високоякісними функціями, включаючи 12G-SDI, потокову передачу SRT і підтримку колірного простору BT.2020, що робить її придатною для прямих потокових передач, трансляцій і подій у прямому ефірі.

«NDI®|HX3 — це революційний формат виробництва та передачі відео через IP, який забезпечує чудову якість відео та низьку затримку на низьких бітрейтах. Активація формату в цій новій камері трансляційної якості є значним прогресом у технології PTZ». Прокоментував Стівен Лянг, віце-президент із розробки продуктів у Lumens.
VC-A71SN також примітний портом 12G-SDI для передачі 4K через традиційні мережі основної смуги. Це дає користувачам можливість переходити до IP-виробництва або гнучко використовувати камеру в різноманітних робочих процесах. Підтримка колірних просторів Rec.709 і BT.2020 і протоколу FreeD дозволяє працювати в широкому діапазоні трансляційних і аудіо-відеопроектів, включаючи відео віртуальної реальності.

Завдяки професійному прогресивному датчику CMOS типу 1/1,8 VC-A71SN забезпечує чудову якість відео. Плавний і майже безшумний рух PTZ у поєднанні з професійним об’єктивом із 30-кратним оптичним збільшенням означає, що камеру можна розташувати в будь-якому місці та все одно робити правильний знімок. Живлення через Ethernet і підтримка стандартного керування VISCA додатково покращують камеру як одиницю, яку легко встановити, інтегрувати та керувати.

 

Технологія NDI|HX3
VC-A71SN підтримує останню версію протоколу NDI, NDI®|HX3. Він забезпечує відео високої якості з наднизькою затримкою та підключається безпосередньо до мереж NDI®.

 

 

 

 

 

12G-SDI
Lumens VC-A71SN оснащений відеовиходом 12G-SDI. Цей порт забезпечує UltraHD зі швидкістю до 60 кадрів за секунду, тобто він може захоплювати швидкий рух і виводити плавне відео.

 

 

 

 

 

BT.2020/Rec.709
Lumens VC-A71SN підтримує кольорову гаму BT.2020 для широкого й точного відтворення кольорів. Завдяки BT.2020 VC-A71SN буде легко поєднувати з іншими камерами та видавати відео, оптимізоване для моніторів UltraHD нового покоління.

 

 

 

 

 

Створення живого відео VR/AR
VC-A71SN підтримує протокол FreeD.
Це дозволяє користувачам працювати з наборами віртуальної реальності та доповненої реальності без додаткових датчиків.

 

 

 

 

 

Плавний рух PTZ
Завдяки високоточному управлінню двигуном і інноваційному механічному механізму передачі від Lumens VC-A71SN забезпечує плавний, високошвидкісний рух без будь-яких тремтів. Швидкість руху повністю настроюється.

 

 

 

 

 

                 

Гарантія 5 років

Lumens пропонує 5-річну гарантію на всю свою продукцію.

 

 

 

З питань співробітництва, придбання та впровадження рішень Lumens звертайтесь до офіційного дистриб’ютора бренду в Україні та країнах СНД – компанії UTTC.