4.08.2022 в Новости

Перекладач на базі штучного інтелекту від ADENA! Вже доступний для замовлення!

Поделиться:

Шановні партнери!

Ми раді повідомити про запуск нового пристрою KS-CC1, Closed Captions Station від компанії #ADENA. Пристрій може транскрибувати та перекладати мовлення з багатьох мов і виводити його у вигляді текстового накладення в реальному часі. Станція також зберігає транскрибований і перекладений текст разом із змішаним аудіо та відео, тому користувачі можуть редагувати будь-які наявні неточності та завантажувати субтитри як текстові файли SRT.

KS-CC1 — це повністю автоматичний пристрій на базі штучного інтелекту, який покладається на Google API для забезпечення своїх основних функцій. Ця технологія забезпечує високу точність транскрипції та перекладу, подібну до Google Translate.

KS-CC1 має низку основних застосувань. Наприклад, це може допомогти організаціям, компаніям, університетам та іншим залучити глухих слухачів, надаючи субтитри до розмовного матеріалу. Оскільки станція підтримує синхронний переклад і транскрипцію, її також можна використовувати для багатомовної аудиторії. Він може транскрибувати розмовну мову та перекладати її двома різними мовами одночасно. Користувачі, які підключаються до станції за допомогою відображених QR-кодів, можуть стежити за подією мовою на свій вибір.

Нарешті, KS-CC1 є високорентабельним у порівнянні з традиційною транскрипцією та живим перекладом. Усі перераховані вище якості роблять його ідеальним компаньйоном для всіх інсталяцій медіастанції AREC, а особливо для станції відстеження гучномовців DS-4CU. Остання комбінація дозволить організаціям не лише відстежувати спікерів, а й створювати субтитри та перекладати їх без участі людини.

KS-CC1 вже доступний до замовлення.

З питань співробітництва, придбання та впровадження рішень Adena звертайтесь до офіційного дистриб’ютора бренду в Україні та країнах СНД – компанії UTTC.