2.05.2023 в Новости

Sennheiser і Lumens об’єдналися, щоб забезпечити справжню ефективність зустрічей!

Поделиться:

Sennheiser і Lumens об’єдналися, щоб забезпечити справжню ефективність зустрічей!

Lumens® Digital Optics Inc. оголосила про інтеграцію своїх USB PTZ камер з мікрофоном TeamConnect Ceiling 2 (TCC2) від Sennheiser. Об’єднане рішення призначене для забезпечення кардинального прориву в гібридних зустрічах, при цьому віддалені делегати та супутні офіси отримують значно покращений досвід.
Тепер програмне забезпечення CamConnect Lumens синхронізується з патентованою технологією автоматичного динамічного формування простору Sennheiser, щоб дозволити камерам PTZ в кімнаті відстежувати положення живого доповідача. Це означає, що віддалені делегати можуть одразу ідентифікувати та спілкуватися з доповідачем, а не дивитися на ширококутний вид всієї кімнати.
«Це цікава пропозиція для ринку, яка об’єднує двох лідерів у сфері технологій для переговорних кімнат. Додавши точне голосове визначення до наших HD- та 4K-камер PTZ, ми надаємо новий рівень досвіду зустрічей, який очікується стати новим стандартом у галузі «, — прокоментував Стевен Лянг, керуючий розробкою продукту Lumens Digital Optics Inc.

Про Lumens
Lumens Digital Optics Inc. є лідером у виробництві оптичних продуктів. Пропоновані продукти включають HD та 4K PTZ-камери, автоматичне відстеження та автоматичне кадрування камер, медіапроцесори, IP-передавачі та декодери та документальні камери. Заснована в 1998 році, компанія була створена командою з глибоким технологічним досвідом в області обробки зображень, відеоелектроніки та оптичних технологій. За підтримки Pegatron Group, Lumens постійно вдосконалює дизайн продуктів, які використовуються у відеостудіях, на прямих ефірах, в аудиторіях, конференц-залах та для дистанційного навчання.
Про Sennheiser
Ми живемо і дихаємо аудіо. Нами рухає пристрасть створювати аудіо рішення, які змінюють світ на краще. Створювати майбутнє аудіо і дарувати нашим клієнтам чудові звукові враження — ось що представляє бренд Sennheiser вже більше 75 років. У той час як професійні аудіо рішення, такі як мікрофони, рішення для конференцій, потокові технології та системи моніторингу є частиною бізнесу Sennheiser electronic GmbH & Co. KG, бізнес із споживчими пристроями, такими як навушники, саундбари та слухові апарати з покращеною розбірливістю мови, управляється компанією Sonova Holding AG за ліцензією Sennheiser.

З питань співробітництва, придбання та впровадження рішень Lumens звертайтесь до офіційного дистриб’ютора бренду в Україні та країнах СНД – компанії UTTC.