Категорія: Відеоогляди

  • Наші партнерські конференції

    Партнерська конференція «Нові рішення 2019 від компанії UTTC» в Києві. Так проходять наші заходи! Чекаємо на нові зустрічі з нашими Партнерами!

  • Конференц-спікерфон AVer Fone50

    Відеоогляд AVer Fone50 - спікерфон із серії професійних конференц-телефонів. Це стаціонарний апарат, з USB входом і зовнішнім джерелом живлення, який призначений для професійного конференц-зв'язку і перфектно передає як мову, так і музичні фонограми.

  • Конференц-спікерфон Avaya B109

    Відеоогляд AVAYA B109 - спікерфон із серії професійних конференц-телефонів. Телефон для конференцій B109 ідеально підходить для зустрічі у невеликому конференц-залі або в готельному номері.

  • Конференц-спікерфон Polycom VoxBox

    Огляд телефону для конференцій Polycom VoxBox. Пристрій призначений для професійного конференц-зв'язку і забезпечує оптимальну якість звуку в офісах, переговорних кімнатах і будь-яких інших просторах. Також підійде для відтворення музики.

  • POLYCOM Studio 5X5

    Багатофункціональна USB видеопанель з вбудованою камерою 4k, мікрофоном і динаміком з високоякісною технологією звуку Polycom. Polycom Studio - рішення plug-and-play, яке призначене для віддаленої спільної роботи.